maanantai 30. maaliskuuta 2009

Uusi viikko, uudet kujeet

Heipparallaa toverit! Viikko on pyörähtänyt maanantain myötä taas mukavasti käyntiin, ja uusi kämppäkin alkaa näyttämään inhimilliseltä kaiken tavaransiirtelyn jälkeen. Pyykkivuori tosin muistuttaa vielä viime viikon muutosta.

Koulussa on ollut koeviikko, tosin se ei ole suuremmin minua koskenut, paussilla kun olen. Toivottavasti olette pärjänneet! Etälukiolaiselle (ainakin minulle) koeviikko on siitä ikävä, että pitää suoriutua koululle. Jos kokeet voisi jotain muuta kautta suorittaa, esim. sähköisesti, niin ainakin minun suoritukseni luultavasti paranisivat. Enkä nyt tarkoita, että lunttaisin, vaan sitä, että luokassa oppilasjoukossa istuminen ja kokeen tekeminen on itselleni jostain syystä hieman ikävän tuntuista. Helpompi keskittyä yksinään, jostain syystä. Kuka tietää, ehkä jonain päivänä netin kautta pystyy tekemään kokeetkin, tietenkin valvotusti.

Blogisti saa tällä viikolla uuden tietokoneen, kun läppiksen näytönohjain on liian lelu pelaamiseen. Opiskelu- ja blogikoneena kannettava kyllä toimii mainiosti, mollukka olisi varmaan kyllä hyvä, voisi lähteä kesällä vaikka pihalle "kouluun"!

Kohta koittaa uusi ja viimeinen tämän lukuvuoden jakso, ja allekirjoittanut on valinnut GE2- ja HI3-kurssit. Suomen historian käännekohtia ja kulttuurimaantiedettä lähdetään tutkimaan, ja päivityksissä käsittelenkin varmaan näitä aiheita muun elämän ohessa.

Voimia viimeiseen jaksoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti