tiistai 12. toukokuuta 2009

Aurinko paistaa!



Hei kaikille! Työmaalla asiat edistyvät, kuten kuvastakin näkyy. Hetki vielä joudutaan odottelemaan, kunnes saamme (toivottavasti) purkuluvan vanhalle vajarakennukselle. Sitten pääsemme vihdoin tositoimiin.

Ilmassa on odotusta, ainakin minulla. Sitä kummasti alkaa odottelemaan kesälomaa näin viimeisen koeviikon alla, ja kai se on sallittuakin. Onhan vuosi pakerrettu, tosin vaihtelevalla menestyksellä. Ei silti stressiä, sanotaanhan lukion olevan ikään kuin tunnustelupaikka, jossa se mahdollinen oma ala sitten löytyy. Voi myös tulla yllättäviä käänteitä kuten täysin puun takaa tullut ehdotus blogin aloittamisesta. Koenkin olevani kovasti etuoikeutettu, onhan kirjoittaminen lähellä sydäntä.

Edellisessä kirjoituksessa mainitsemani kustannusarvio ei mennyt läpi. Nyt jälkikäteen ajateltuna se olikin hyvä, sillä työmaan esivalmistelutyöt olisivat varmasti vieneet aika ison osan omien töiden hoitamisajasta. Ehkäpä siivetkään eivät vielä olisi kantaneet, vaan opittiinpahan tekemään kustannusarvio!

Tsemppiä kokeisiin!

1 kommentti: