keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Raudat tulessa


Morjens! Taas on hetki vierähtänyt, enkä ole välillä edes muistanut koko blogini olemassaoloa. Nyt kuitenkin sattui hyvä hetki kirjoittamiselle. Niinpä päätin istahtaa hetkeksi koneen eteen.

Elämässä tapahtuvat asiat pistävät ihmisen joskus miettimään omaa itseään ja muita. On kuin suhtautuminen koko elämään muuttuisi. Näin on käynyt blogistillemme, joka on tavannut tyttösen, joka on totaalisesti laittanut koko tulevaisuudenkuvan uuteen tarkasteluun.

On ihmeellistä kuinka jotkut ihmiset tuntuvat tutuilta jo ensimmäisellä tapaamisella. Puhunkin nyt edellämainitun naisihmisen perheestä. Olisi varmaan pitänyt jännittää, mutta kun ei niin ei. Dialogi oli luontevaa heti ensimmäisistä sanoista alkaen, ja tietty rentous helppo löytää. Perheen nuoremmat tietysti vapauttavat fiilistä hassuttelullaan. Tietysti kun on vakavissaan jonkun ihmisen suhteen, niin tällöin "pitää" tulla toimeen myös tämän perheen kanssa, ja tämä ajatus sekin helpottaa tutustumista.

Rakennusrintamallakin tapahtuu. Blogistilta pyydettiin viikko sitten kustannusarvio pihaurakasta, joka toteutuessaan onkin mielenkiintoinen haaste toteutuksen vaikeusasteesta johtuen. Oman rakennusprojektin tämänhetkinen tilanne näkyy kuvassa.

Enää kaksi viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti