keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Mammonaa?

Hei vaan! Etälukiolaisen arkeen kuuluu suuria kesämökin oston muodossa. Eka ihan oma (lue. pankin) asia! Se on laittanut mietityttämään mammonan keräämistä.

Mammonaa on monenlaista. On autoa, asuntoa, kesämökkiä ja vaikkapa polkupyörää. Tällainen iso ostos pistää miettimään kuinka paljon sitä ihminen itselleen tarvitsee. Vuokralla voi asua, autoa ei ainakaan kaupungissa välttämättä tarvitse, sillä pyörällä ja julkisilla pääsee! Vaan kesämökki. Allekirjoittanut on kovasti mökki-ihmisiä, ja tykkää puuhastella kaikenlaista leijan lennättämisestä kalastukseen. Eli mökki on kiva olla.

Kouluasiat ovat sujuneet normaaliin tapaa. Blogistimme on yrittänyt pysytellä esseiden palautusaikataulussa aina yhden edellä, jotta ei sitten tule kiire ennen koeviikkoa. Työt alkavat kuitenkin viemään aikaa enemmän asioiden edetessä.

Västäräkit ovat palanneet. Sanotaanhan vanhassa lorussa, että "västäräkistä vähäsen", siis kesään. Kun katsoo sääennustuksia, niin tämän tekstin julkaisua seuraavana viikonloppuna lähennellään jo viittätoista astetta. Ajaa ihmiset ulos kirmaamaan kylmän talven jälkeen.

Iloista ja aurinkoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti