tiistai 7. huhtikuuta 2009

Koko kirja?

Heippa epelit! Opiskelu on saatu taas vauhdilla käyntiin korkeuskäyrien piirtelyn ja Suomen historian muodossa. Löysin eilen itsestäni uuden puolen, kun huomasin olevani kovasti kiinnostunut Suomen historian käännekohdista, sodista ja tsaarinajoista. Luin koko oppikirjan alusta loppuun. Ennen ei ole moista tapahtunut, eivätkä kouluasiat ole koskaan olleet niin kiinnostavia.

Myös rakennushommat on saatu käyntiin laajennusosan nurkkapisteiden ja seinien merkitsemisellä tolpilla ja merkkausvärillä. Pientä rakenteiden purkua on myös tapahtunut, tosin rakennusvalvonta edellyttää rakennuslupaa laajennuksen alta pois raivattavien rakenteiden (vaja) purkamisessa. Pientä alustusta täytyy silti jo tehdä, jotta päästään tositoimiin luvan saadessamme.

Kevätkin etenee vauhdilla, Pohjois-Helsingissä lunta ei enää ole kuin siellä täällä kasoissa, muuten nurmikot jo näkyvät ja sipulikasvit alkavat olla idullaan. Kohta jo kesä alkaa luoda lämpöään, ja niin kelpaa puuhailla pihalla rakennusprojektin parissa.

Rauhallista pääsiäistä itse kullekin säädylle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti