lauantai 18. huhtikuuta 2009

Kevään merkkejä

Hei kaikille! Viime yönä satoi lunta, ja pieni lumentulo onkin varma kevään merkki. Sanotaanhan, että takatalvi tietää kevättä. Voidaan oikeastaan puhua kesästä, sillä huhtikuu lasketaan kai kevääksi.

On myös muita selkeitä merkkejä (no niin) kesän tulosta. Jääkiekon MM-kisat alkavat täydellä tohinalla reilun viikon päästä, ja ah niin rakas Anteromme pääsee jälleen (toivottavasti) hehkuttamaan Jellonien menestystä. Toinen, varsinkin allekirjoittaneelle kovin rakas urheilulaji, snooker, saa jälleen näkyvyyttä Eurosport-kanavalla, kun maailman parhaat keppitaiturit mittelevät himotuimmasta tittelistä biljardilajien kuninkuusluokassa. Kaksi viikkoa kestävät kisat ovatkin todellinen koetinkivi pitkine otteluineen varmasti jokaiselle pelaajalle. Suosittelen tutustumista lajiin, jos pitää kovan harjoittelun jälkeen saavutetuista valtavan onnistumisen tunteista.

Rakennusprojektirintamalla ei juuri nyt ole mitään mainittavaa, ja kouluasiatkin etenevät hiljaksiin, kuin odottaen viime rynnistystä ennen kesälomaa.

Poika kotiin, lippu korkealla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti