perjantai 3. heinäkuuta 2009

Arki palailee pätkittäin


Heipähei, rakkaat lukijani! Huomasin äskettäin, että nimelläni on olemassa blogi, joka käsittelee etälukiolaisen arkea. Näin ollen nostin kissan pöydälle ja päätin päivittää kyseisen blogin. Muisti on hatara ja jäsenet heikot näin lomalla!

Kuten kuvasta näkyy: on taas tehty asioita. Vääksyn ympäristö näyttää aika kivalta 400 metrin korkeudesta. Pienlentokoneessa istuessa ympäröivä ilma tulee aika paljon lähemmäs kuin isossa suihkukoneessa. Myös lentäminen on kovasti erilaista; ilmakuopat tuntuvat todella ja pilottikin pyynnöstä hieman pelleilee. Hauskempaa kuin Lintsillä (vaan ei heikkohermoisille).

Ostamani mökki alkaa olla kunnossa. Edellisen omistajan kamat ovat lähteneet, mökkiä laitettu oman näköiseksi ja toimintoja muutettu itseä miellyttäviksi. Mukava huomata, että uudessa mökissä saa todella hyvät yöunet, mikä on mielestäni ensiarvoinen asia (lukijatkin allekirjoittavat, vai?). Toki koko päivän ulkona puuhaileminen on omiaan tuomaan levon.

Ensi viikolla aloitamme rakennustyömaan pohjatyöt. Monttu kaivetaan auki, jonka jälkeen valamme perustuksen. Seinät tehdään harkoista, vaan niistä lisää myöhemmin. Mukavaa lomanjatkoa itse kullekin! Perästä kuuluu, sanoi torvensoittaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti