maanantai 12. lokakuuta 2009

Tuumaustaukolainen rakentaa



Heippa! Päätin pitkästä aikaa tulla vähän kirjoittelemaan. Olen ollut jonkin aikaa paussilla koulusta työkiireiden ja vähän muidenkin asioiden vuoksi. Näin ollen blogikin on jäänyt hiukan paitsioon, mutta nyt tuli hyvä hetki turista kuulumiset.

Kuten sanottu, on tullut rakennettua. Joka päivä, aamusta iltaan. Jälkeäkin on syntynyt, seinät alkavat olla pystyssä ja kattotuolien asennus on päässyt käyntiin. On palkitsevaa nähdä, kuinka maasta kattoon itse tehty laajennusosa alkaa hahmottumaan. Se kannustaa tekemään.

Vietämme morsioni kanssa häitä ensi kuun lopulla. Valmistelut ovat myös vieneet aikaa ja keskittymisresursseja muista asioista. On ollut kasvattavaa ajatella, että tämän ihmisen kanssa aletaan nyt elämää jakaa ja asioita tekemään, ja siinä onkin saanut kasvaa pieneksi ja päivä kerrallaan eläväksi ihan tavalliseksi ihmiseksi. Kirjoittaja myöntää syyllistyneensä useasti asioiden ennalta stressaamiseen, mutta on sittemmin huomannut ettei se kannata. Tulee vain pää kipeäksi.

Häitä ennen pitäisi päästä kokonaan katon alle lämpimään, ja talviaika sitten keskitytäänkin sisähommiin. Välissä vielä häämatka, joka vieteään ristiin rastiin Suomea ajellen ja ystävien ynnä sukulaisten mökeillä vieraillen. Muutama ex tempore-juttukin varmaan mahtuu joukkoon. Joulukuun alussa olisi taas tarkoitus jatkaa opintoja lähinnä kielten osalta ja siis jatkaa töitä.
Iloista syyslomaa!

1 kommentti: