maanantai 9. marraskuuta 2009

Talviteloille


Heipähei! Työmaa on edennyt siunauksellisesti ja olemme päässeet tavoitteen mukaisesti sisähommiin talveksi. Sisälämpömittari näyttää +23 C, joten kelpaa touhuta. Kohta alkavat hääkiireetkin toden teolla ja tilanne vaikuttaa valoisalta.

Syksy on mennyt todella nopeasti. Kumma juttu, kuinka juuri ennen häitä pysähtyy miettimään, että tämän ihmisen kanssa elämänsä jakaa. On varmaan hyväkin tiedostaa omat huonot ja toisen hyvät puolet, jottei sitten (mahdollisesti) putoa kovin korkealta. Meillä on morsioni kanssa ollut koko seurusteluajan Helsinki-Heinola-moottoritie välissämme, joten normaalia arkea emme hirveän paljoa ole päässeet yhdessä viettämään. Mielenkiinnolla odotammekin, miltä se alkaa maistumaan. Puitteet ovat ainakin varsin mainiot rempattuamme vanhempieni yläkertaan kolmion tupakeittiöineen. Tästä on hyvä aloittaa yhteinen elontaival.

Olen ajatellut opintojen suhteen seuraavaa: morsiameni taitaa venäjän kielen kuin vettä vaan, ja olen pyytänyt, josko hän voisi opettaa minutkin puhumaan tuota tulevaisuudessa ah niin tärkeätä kieltä. Venäläinenhän, jos ei voi maata valloittaa, ostaa tämän. Ja mehän myydään. Etenkin venäjänkieliset palvelut ovat kuulemma kiven alla. Ajatuksena onkin, josko tähän markkinarakoon voisi jollain tavalla iskeä ja siitä leipänsä saada. Aika näyttää.

Nyt kuitenkin keskitymme taloprojektin loppuun asti viemiseen pihatöineen. Arvioitu valmistumisaika on ensi juhannuksen tienoilla.

1 kommentti:

  1. Mitä kuuluu tuoreelle avioparille, rakennukselle ja kouluhommiin? Kuulumisia jo odotellaan.

    VastaaPoista